Ayurvedisk gå-massage

ayurvedisk gå massageHvad er ayurvedisk gå-massage?

Ayurvedisk gå-massage er en yderst effektiv massage baseret på traditionel ayurvedisk viden (det traditionelle indiske medicinsystem). Det er en massage der først og fremmest arbejder med kroppens struktur og holdning, og kan afhjælpe mange forskellige former for smerter i kroppen. Massagen arbejder desuden med trykpunkter og meridianbanerne/nadis og aktiverer disse energibaner og løsner blokeringer. Ayurvedisk gå-massage er derfor samtidig en fantastisk massage for dit overordnede helbred, da den på denne måde balancerer alle dine indre systemer og dit underliggende energisystem (prana/chi).

Hvordan foregår ayurvedisk gå-massage?

ayurvedisk gå massage tantra yoga DKDu vil modtage massagen liggende på en måtte på gulvet og massøren bruger så sine fødder til at påføre kontrolleret pres på specifikke punkter og område af kroppen.

Massagen foregår fuldt påklædt.

Lær at give ayurvedisk gå-massage

Der er mulighed for at lære at give ayurvedisk gå-massage selv til privat brug. Den er forholdsvis let at lære at give, og efter at have prøvet at give og modtage massagen nogle få gange, vil du være i stand til at kunne bruge den i din dagligdag. Tantra Yoga DK holder nogle gange arrangementer, hvor det at lære ayurvedisk gå-massage er en del af programmet, så kig under events for mere information.

Der er også mulighed for at lære massagen privat, som par eller i mindre grupper. Kontakt Tantra Yoga DK for mere information om denne mulighed.

Booking

Kontakt Tantra Yoga DK for at booke tid til en ayurvedisk gå-massage eller for at høre mere.

 

 

Billederne ovenfor er fra Shri Kali Ashram