Om Tantra Yoga DK

Mikael Kjærsgaard Møller Tantra Yoga DKHvem står bag Tantra Yoga DK?

Mit navn er Mikael Kjærsgaard Møller og jeg er født i 1979, og jeg startede Tantra Yoga DK i starten af 2014. Jeg studerer Traditionel Tantra og Tantra Yoga (også kaldet Kaula) hos Shri Kali Ashram i Indien, hvor jeg har boet størstedelen af min tid siden 2013. Her er jeg uddannet af den tantriske mester Bhagavan Shri Shanmukha Anantha Natha. Jeg deler til stadighed min tid mellem studier i Indien og undervisning i Danmark.

Inden jeg tog til Shri Kali Ashram, dyrkede og studerede jeg forskellige former for yoga, tantra og meditation i flere år i både DK, USA og Indien. Desuden har jeg en kandidatgrad i kultur og kommunikation, har tidligere gennem mange år været kampsportsinstruktør og landsholdkæmper i kickboxing, har undervist i kommunikationskurser hos DGI og har arbejdet flere år i Københavns Universitets kommunikationsafdeling.

Opdatering:
Jeg har nu startet Kaula Yoga DK så besøg Kaula Yoga DK’s hjemmeside for info om nuværende events, m.m.

Hvad tilbyder Tantra Yoga DK?

Tantra Yoga DK tilbyder undervisning, kurser, oplæg, retreats m.m. baseret på Traditionel Tantra Yoga, som det er undervist i Shri Kali Ashram. Desuden tilbyder Tantra Yoga DK ayurvedisk gå-massage, som også en er del af studiet hos Shri Kali Ashram.

Arrangementer kan være med fokus på den praktiske del af Tantra Yoga og meditation, det kan være oplæg om filosofien bag Traditionel Tantra, Tantra Yoga og meditation eller en blanding af disse.

Arrangementer kan desuden indeholde ayurvedisk gå-massage, hvor deltagerne lærer at give hinanden massage med fødderne, eller indeholde basal sanskrit eller chanting undervisning.

Kontakt Mikael Kjærsgaard Møller for at høre mere eller få et tilbud